Skip to content Skip to footer
o nama

PRAVNE USLUGE Advokatske kancelarije Šeperac

Advokatsku kancelariju Šeperac osnovao je 2010.godine advokat Nebojša Šeperac, bivši sudija Višeg suda i stavlja na raspolaganje svakom klijentu preko 35 godina iskustva. Mi poznajemo srpske propise, posedujemo praktično, profesionalno i iskustvo u pravosuđu, u pogledu svih vrsta građanskih i krivičnih postupaka, što nam omogućava da pružamo usluge klijentima na najbolji mogući način. Shodno tome, advokatska kancelarija Šeperac zasniva poslovanje na principima efikasnosti, uzajamnog poverenja i vrednosti.

0%
Poslovno pravo
0%
Privredni sporovi
0%
Porodično pravo
0%
Građanski postupak
0%
Radno pravo
0%
Krivično pravo
our team

Top Law Experts

Dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernaturaut odit aut fugit, sed quia consequuntur. 

Petar Šeperac

Asistent

Boban Obradović

Pripravnik

Lazar Petrović

Pripravnik

Više od 1500 zadovoljnih klijenata su naša najbolja preporuka, a posebno smo ponosni na kontinuiranu sa radnju sa gotovo svim svojim klijentima.

Znajući da je srpsko tržište spremno za modernu advokatsku kancelariju, pružili smo priliku mladim, visokokvalifikovanim pravnicima da se pridruže našem timu, koji svojim idejama, energijom i motivisanošću doprinose kvalitetu našeg poslovanja. Jedinstveni pristup svakom pojedinačnom slučaju, zajedno sa inventivnošću i dugogodišnjim iskustvom, omogućuju nam da postignemo optimalni rezultat i pronađemo rešenje u koje se klijent može pouzdati.

Svoj profesionalni uspeh, vrednujemo kroz rezultate naših klijenata; sa koliko pažnje pristupamo ulozi srpskih advokata i odbrani interesa klijenta. Posebno smo fokusirani na dostupnost klijentima i spremnost da uvek odgovorimo na postavljene upite, kako bi blagovremeno izašli u susret potrebama i zahtevima svakog klijenta.

Sa našim timom je jednostavno sarađivati, nastojimo da svojim klijentima pružimo ažurne informacije o svakoj fazi njihovog slučaja, ili pravne usluge. Odnose sa klijentima zasnivamo na uzajamnom poverenju; cilj nam je da Vam pružimo neophodnu osnovu, kako bi samostalno mogli da donesete informisanu odluku. U advokatskoj kancelariji Šeperac, biće Vam pružena analiza na najvišem nivou:

– pravnih aspekata Vašeg slučaja;
– nedostataka potencijalnih prepreka realizacije Vašeg slučaja;
– izgleda da ćete izdejstvovati pozitivan ishod;
– potencijalnog dobitka ukoliko postignete željeni rezultat;
– koliki su troškovi postupka i koje ćete rizike morati da snosite.

Mreža naših kancelarija u Srbiji se razvija, a strateški smo locirani u glavnom gradu – kancelarija u Beogradu, kao i u centralnoj Srbiji – kancelarija u Jagodini. To nam omogućava da pružamo pravne usluge na svakoj lokaciji na kojoj smo potrebni klijentima, što nas čini najboljim izborom, kada Vam je potreban advokat u Srbiji.
Pravnici koji pružaju usluge u advokatskoj kancelariji Šeperac, komuniciraju sa klijentima na srpskom, engleskom, nemačkom i italijanskom jeziku, pružajući adekvatne i blagovremene savete svakom klijentu, bez obzira na nacionalnost.

0+
USPEŠNO REŠENIH SLUČAJEVA
0+
ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Pružamo najefikasnije rešenje vašeg pravnog problema.

Adresa

Office 1: Kralja Petra Prvog broj 4, 35000 Jagodina

Office 2: Tošin Bunar 1, 11000 Beograd

Lawyer Serbia © 2023. Developed by TeachR