fbpx
a

Facebook

Twitter

Linkedin

© 2021 Lawyer Serbia.
Developed by TeachR

9:00 - 17:00

Radno vreme: Pon. - Pet.

+381 60 0 111 599

Kontakt telefon

Facebook

Youtube

LinkedIn

Menu
a

Krivično pravo

Advokatska kancelarija Šeperac pruža odbranu klijentima protiv kojih je pokrenuta bilo kaja vrsta kaznenog postupka.

Svoju reputaciju u oblasti krivičnog prava, izgradili smo zastupanjem uobičajenih klijenata, koji se suočavaju sa neuobičajenim, kompleksnim okolnostima.

Pružamo odbranu pojedincima i pravnim licima, protiv kojih je pokrenut krivični postupak, ili istraga. Tim naših krivičara će Vam pomoći da razumete svoj položaj, kao i položaj države, u toku pripreme Vaše odbrane protiv optužbi koje Vam se stavljaju na teret. Konačno, naša strategija je jednostavna: postavljanje interesa klijenata kao prioritet, dovešće do željenih rezultata. Nijedan advokat ne može da garantuje ishod postupka, ali naša radna etika i stručnost svakako mogu značajno uvećati šanse klijenta za postizanje željenog ishoda.

Tim specijalizovanih pravnika u oblasti krivičnog pravnika advokatske kancelarije Šeperac poseduje bogato iskustvo u zastupanju klijenata pred sudovima širom Srbije, koje smo sticali preuzimanjem kompleksnih slučajeva.

U skladu sa osnovnim uverenjima našeg društva i vladavinom prava, svako se smatra nevinim, dok se njegova krivica ne utvrdi pravnosnažnom odlukom nadležnog suda i svako poseduje pravo na pravično suđenje.

Izuzetno je značajno poznavati svoja prava, mogućnosti odbrane, kao i da imate poverenje u Vašeg advokata i pravni tim.