loading

Naša usluga
Poslovno pravo

Naš tim zna na koji način je najbolje osnovati privredno društvo, jer ih dugi niz godina zastupamo i jer i sami posedujemo poslovno iskustvo.

Bilo da planirate da osnujete privredno društvo, da sprovedete statusnu promenu, ili pak drugu aktivnost iz Vašeg poslovanja, advokatska kancelarija Šeperac poseduje neophodna znanja i iskustva da Vam obezbedi podršku.

Pružamo sveobuhvatne pravne usluge, zasnovane na višegodišnjem iskustvu u poslovnom svetu. Pratimo svaku fazu Vašeg poslovanja, od savetovanja u pogledu odabira forme, do provere usaglašenosti svake Vaše odluke sa srpskim zakonodavstvom.

Shodno tome, tim naše kancelarije pruža usluge strateškog planiranja, počev od osnivanja društva, ugovora u privredi, usaglašenosti odluka sa zakonodavstvom, odnosa sa zaposlenima i radnopravnim pitanjima, poreskog savetovanje itd.

Advokatska kancelarija Šeperac pruža savetodavne usluge koje se odnose na osnivanje, organizaciju i rukovođenje privrednim društvima, uključujući: akcionarska društva, društva sa ograničenom odgovornošću, komanditna i ortačka društva.

Uporedo sa postupkom osnivanja, tim naše kancelarije Vam pruža podršku u postupku nacrta i pregovora oko komercijalnih ugovora i pravnih akata koji su Vam neophodni za uspešno poslovanje.

Budimo u kontaktu
Kontaktirajte nas

    Pozovite odmah

    +381 60 0111 599

    Pišite nam

    info@lawyerserbia.com