fbpx
a

Facebook

Twitter

Linkedin

© 2021 Lawyer Serbia.
Developed by TeachR

9:00 - 17:00

Radno vreme: Pon. - Pet.

+381 60 0 111 599

Kontakt telefon

Facebook

Youtube

LinkedIn

Menu
a

Poslovno pravo

Naš tim zna na koji način je najbolje osnovati privredno društvo, jer ih dugi niz godina zastupamo i jer i sami posedujemo poslovno iskustvo.

Bilo da planirate da osnujete privredno društvo, da sprovedete statusnu promenu, ili pak drugu aktivnost iz Vašeg poslovanja, advokatska kancelarija Šeperac poseduje neophodna znanja i iskustva da Vam obezbedi podršku.

Pružamo sveobuhvatne pravne usluge, zasnovane na višegodišnjem iskustvu u poslovnom svetu. Pratimo svaku fazu Vašeg poslovanja, od savetovanja u pogledu odabira forme, do provere usaglašenosti svake Vaše odluke sa srpskim zakonodavstvom.

Shodno tome, tim naše kancelarije pruža usluge strateškog planiranja, počev od osnivanja društva, ugovora u privredi, usaglašenosti odluka sa zakonodavstvom, odnosa sa zaposlenima i radnopravnim pitanjima, poreskog savetovanje itd.

Advokatska kancelarija Šeperac pruža savetodavne usluge koje se odnose na osnivanje, organizaciju i rukovođenje privrednim društvima, uključujući: akcionarska društva, društva sa ograničenom odgovornošću, komanditna i ortačka društva.

Uporedo sa postupkom osnivanja, tim naše kancelarije Vam pruža podršku u postupku nacrta i pregovora oko komercijalnih ugovora i pravnih akata koji su Vam neophodni za uspešno poslovanje.

a