Skip to content Skip to footer
Naša usluga

Poslovno pravo

Naš tim zna na koji način je najbolje osnovati privredno društvo, jer ih dugi niz godina zastupamo i jer i sami posedujemo poslovno iskustvo.

Bilo da planirate da osnujete privredno društvo, da sprovedete statusnu promenu, ili pak drugu aktivnost iz Vašeg poslovanja, advokatska kancelarija Šeperac poseduje neophodna znanja i iskustva da Vam obezbedi podršku.

Pružamo sveobuhvatne pravne usluge, zasnovane na višegodišnjem iskustvu u poslovnom svetu. Pratimo svaku fazu Vašeg poslovanja, od savetovanja u pogledu odabira forme, do provere usaglašenosti svake Vaše odluke sa srpskim zakonodavstvom.

Shodno tome, tim naše kancelarije pruža usluge strateškog planiranja, počev od osnivanja društva, ugovora u privredi, usaglašenosti odluka sa zakonodavstvom, odnosa sa zaposlenima i radnopravnim pitanjima, poreskog savetovanje itd.

Advokatska kancelarija Šeperac pruža savetodavne usluge koje se odnose na osnivanje, organizaciju i rukovođenje privrednim društvima, uključujući: akcionarska društva, društva sa ograničenom odgovornošću, komanditna i ortačka društva.

Uporedo sa postupkom osnivanja, tim naše kancelarije Vam pruža podršku u postupku nacrta i pregovora oko komercijalnih ugovora i pravnih akata koji su Vam neophodni za uspešno poslovanje.

Potrebna vam je pravna podrška?

Pružamo najefikasnije rešenje vašeg pravnog problema.

Adresa

Office 1: Kralja Petra Prvog broj 4, 35000 Jagodina

Office 2: Tošin Bunar 1, 11000 Beograd

Lawyer Serbia © 2023. Developed by TeachR