fbpx
a

Facebook

Twitter

Linkedin

© 2021 Lawyer Serbia.
Developed by TeachR

9:00 - 17:00

Radno vreme: Pon. - Pet.

+381 60 0 111 599

Kontakt telefon

Facebook

Youtube

LinkedIn

Menu
a

Radno pravo

Naši advokati imaju značajno iskustvo u zastupanju zahteva iz radnih odnosa, poseduju resurse, odlučnost i inventivni pristup radnim sporovima.

U poslednje vreme drastično je porastao broj sporova koji proizlaze iz radnih odnosa, što je uticalo na postojeće odnose između poslodavaca i zaposlenih i doprinelo razvoju drugačije prakse pred sudovima i organima uprave.

Kada klijent postane strana u radnom sporu, primarni prioritet je zaštititi prava i na pravu zasnovane interese klijenta. Tim naših pravnika je svakodnevno angažovan u sudskim postupcima, koji potiču iz radnih odnosa. Shodno tome, advokati naše kancelarije poseduju sveobuhvatno iskustvo, proisteklo iz višegodišnjeg zastupanja klijenata u raznovrsnim postupcima, pred organima uprave, sudovima i pred sudovima višeg stepena.

U cilju blagovremene prevencije sudskih postupaka, kancelarija Šeperac savetodavne usluge i sve ostale neophodne informacije, kako bi klijent procenio rizike pre pokretanja radnog spora. Navedene usluge omogućavaju klijentu da procene, upravljaju i izbegnu situacije, čija posledica može biti radni spor.