Skip to content Skip to footer
Naša usluga

Radno pravo

Naši advokati imaju značajno iskustvo u zastupanju zahteva iz radnih odnosa, poseduju resurse, odlučnost i inventivni pristup radnim sporovima.

U poslednje vreme drastično je porastao broj sporova koji proizlaze iz radnih odnosa, što je uticalo na postojeće odnose između poslodavaca i zaposlenih i doprinelo razvoju drugačije prakse pred sudovima i organima uprave.

Kada klijent postane strana u radnom sporu, primarni prioritet je zaštititi prava i na pravu zasnovane interese klijenta. Tim naših pravnika je svakodnevno angažovan u sudskim postupcima, koji potiču iz radnih odnosa. Shodno tome, advokati naše kancelarije poseduju sveobuhvatno iskustvo, proisteklo iz višegodišnjeg zastupanja klijenata u raznovrsnim postupcima, pred organima uprave, sudovima i pred sudovima višeg stepena.

U cilju blagovremene prevencije sudskih postupaka, kancelarija Šeperac savetodavne usluge i sve ostale neophodne informacije, kako bi klijent procenio rizike pre pokretanja radnog spora. Navedene usluge omogućavaju klijentu da procene, upravljaju i izbegnu situacije, čija posledica može biti radni spor.

Potrebna vam je pravna podrška?

Pružamo najefikasnije rešenje vašeg pravnog problema.

Adresa

Office 1: Kralja Petra Prvog broj 4, 35000 Jagodina

Office 2: Tošin Bunar 1, 11000 Beograd

Lawyer Serbia © 2023. Developed by TeachR